Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
26 juli 2017

12x NIET-cliché quotes over de zomer

"Life is better in flip flops" of "Summer is a state of mind", kots! Als er iets is dat jij niet nodig hebt deze zomer, dan zijn het wel die cliché quotes op je timeline. Wij bij BEAM zijn er in elk geval wel klaar mee. Daarom editie nummer drie van de NIET-cliché quotes, helemaal in teken van de zomer. Om te delen op je Insta of als achtergrond van je laptop of telefoon.

1. En of zout in je wonden pijn doet!

2. Hoort ook bij het leven

3. Verbrand als een kreeftje zul je bedoelen!

4. Veel te moeilijk allemaal.

5. HEEEEERLIJK!

6. Too hot!

7. Eskimo for president!

8. Toppunt van de zomer

9. Oh oh oh oh OOH!

10. Ugh, the struggle

11. DOEI!

12. Perks van het strand

Volg ons