Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
23 juni 2017

Word jij onze nieuwe gastcolumnist?!

Hoezeevende hemel, heb jij altijd al mensen willen inspireren met grappige, ontroerende of schurende verhalen? Ben jij niet bang voor een beetje tegenspraak en reuring? Schön, dan willen we jou als nieuwe gastcolumnist van BEAM.nl! Lees hieronder wat je ervoor moet doen :)

Stuur - voor vrijdag 30 juni - een column in (max. 400 woorden) naar [email protected] over één van de volgende vier onderwerpen:
- Seks
- Geld
- Vakantie
- Komkommer

 

En vergeet niet een kleine motivatie (inclusief naam, studie, hobby's, werk) mee te sturen over waarom jij BEAM's perfecte gastcolumnist zult zijn :)

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden