Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
23 juni 2017

Ook kortebroekenpetitie op Lodenstein College

In navolging van het Calvijn College is ook op het Lodenstein een kortebroekenpetitie gestart door een aantal leerlingen, oud-leerlingen, ouders en leraren. Ze pleiten ervoor dat het met deze tropische temperaturen toegestaan is om een korte broek te dragen. De petitie is inmiddels meer dan 1.300 keer ondertekend. BEAM hoopt dat het bestuur van het Lodenstein College de oververhitte beentjes van hun leerlingen en werknemers snel uit hun lijden verlost!

Lees meer

Volg ons