Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
10 maart 2017

De 'voordelen' van een scheiding

Het is nooit leuk of fijn als je ouders gaan scheiden. Helaas doen veel ouders het wel en eenmaal gescheiden komt het zelden voor dat je ouders weer bij elkaar komen. BEAM steekt iedereen met gescheiden ouders een hart onder de riem en verzamelde speciaal voor jullie enkele 'voordelen' van een scheiding.

Je ouders maken geen ruzie meer met elkaar

via GIPHY

En dat betekent dat ze dus weer full-time met jou kunnen bonden!

via GIPHY

En je viert alles twee keer, zoals je verjaardag

via GIPHY

Bovendien ga je twee keer op vakantie

via GIPHY

En heb je twee kamers...

via GIPHY

En twee huizen betekent dat er sowieso één huis is met minder strenge regels!

via GIPHY

Maar gelukkig blijven jullie wel familie!

via GIPHY

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden