Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
6 februari 2017

Vul NU de StemWijzer 2017 in!!

De Tweede Kamer Verkiezingen komen steeds dichterbij! Op 15 maart 2017 mogen alle Nederlanders van 18 jaar of ouder naar de stembus. De StemWijzer is net online. Weet jij al op welke partij je gaat stemmen?

Klik HIER om de StemWijzer in te vullen!

 

De StemWijzer bevat 30 stellingen die kunnen worden beantwoord met ‘eens’, ‘oneens’ of ‘geen van beide’. Deze stellingen hebben betrekking op de belangrijkste verkiezingsthema’s, zoals de zorg, immigratie en de Europese Unie. Na het beantwoorden van de stellingen zie je met welke partijen je de meeste overeenkomsten hebt. De StemWijzer is dit jaar vernieuwd, zodat het nog makkelijker is om partijen met elkaar te vergelijken.

 

Wat stem jij? Heb je tips voor ons of ben je misschien zelf actief bezig met de politiek? We horen graag je verhaal! Mail (beamredactie @eo.nl) of app (0683673700) ons.

Lees meer

Volg ons