Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
17 februari 2017

NIEUWS: Dwight Dissels speelt Jezus in The Passion!

LEUK NIEUWS! Tijdens de finale van The Voice of Holland vrijdagavond maakte Dwight zelf bekend dat hij de Jezus-rol gaat vervullen tijdens The Passion 2017 in Leeuwarden. Dwight liet tijdens de televisieshow heel Nederland zien dat hij kon zingen, en hoe. Ook maakte hij nooit een geheim van zijn geloof en liefde voor Jezus. Wij kunnen niet wachten om hem te zien tijdens The Passion op donderdag 13 april in Leeuwarden.

Dwight Dissels – End Of The Road (The Blind Auditions | The voice of Holland 2016)

Luister hier nog eens het nummer waarmee Dwight auditie deed.

Lees meer

Volg ons