Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
11 januari 2017

Vrouw bidt jarenlang per ongeluk tot Lord of the Rings-poppetje

De overgrootmoeder van Gabriela Brandão heeft elf jaar haar gebeden aan Elrond van Rivendel uit Lord of the Rings gericht, terwijl ze dacht dat het een beeldje van de heilige Antonius was. Haar achterkleinkind Gabriela kwam erachter toen ze het beeldje ergens van dacht te herkennen en op onderzoek uitging. Ze plaatste het verhaal op Facebook waar het nu al meer dan 4000 keer is gedeeld. Toch maar tot God bidden dan? ;)

Lees meer

Volg ons