Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
19 december 2016

Jullie ouders op Whatsapp (deel #18)

Je ouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je wil zeggen dat je thuis eet). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je alweer deel 18 van de inzendingen, want we krijgen geen genoeg van onze niet snappende oudertjes op WhatsApp!

Papa voelt het alweer aankomen..

Moeder met zelfvertrouwen

Weten, zweten! Uuuhmm

WAAR IS DAT FEESTJE?

Agressieve mama

Hahahahahaa, geef mij deze moeder

Kijk hier alle vorige delen van WhatsApp-ouders terug! Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Lees meer

Volg ons