Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
Vengeance Meow
9 december 2016 Reageer

GENIAAL: kattenbaasje neemt wraak

Nick is het baasje van deze super schattige rode kater Italics. Minder schattig is dat Nick elke nacht om klokslag vier uur wakker gemiauwd wordt door zijn huisdier. Hij doet een poging om daar voor eens en altijd een eind aan te maken. Of dat lukt is nog maar de vraag.. De blik van de geïrriteerde kat is in ieder geval goud waard!

Reacties

Wanneer je cookies in de categorie Overig accepteert vind je hier NPO Selected.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden