3 december 2016

6 vette manieren om Jezus’ liefde te laten zien

Deze mensen hebben de smaak te pakken! Hieronder een lijstje met de meest originele en toffe manieren om Jezus’ liefde aan de wereld te laten zien. Ga er maar even goed voor zitten, want hier komen ze:

Drive by compliments
Mega simpel: pak een megafoon, regel een chauffeur en ga in een auto zitten. Moet je al die mensen zien lachen! Share some love!

Giga familiefoto
Deze jongeman kan er wat van, hij heeft namelijk nog een fantastisch idee: verzamel zoveel mogelijk vreemden en maak een gigantische familiefoto! Uiteindelijk zijn we immers allemaal familie, toch? 

Flashmob
Trekt direct de aandacht, en wie houdt er nou niet van flashmobs?! En aangezien het bijna kerst is, zou een kerst gerelateerde flashmob geen slecht idee zijn. Ga all out, net zoals de mensen op dit filmpje:

Help iemand op straat
Deze toffe studenten uit Duitsland namen de touwtjes in eigen handen en hielpen deze dakloze man op een prachtige en muzikale manier:

Ga naar een concert op Times Square
Helaas niet heel realistisch, maar wees even eerlijk, hoe vet zou het zijn als je dit zou kunnen bijwonen?! 

Walking the sheep
Om nog even in de kerstsferen te blijven, deze man maakt van New York een kerststal en dat levert een hoop vragen op van verbaasde voetgangers…

Hoe laat jij Jezus' liefde zien?

Lees meer

Volg ons