Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
11 oktober 2016

Jullie ouders op WhatsApp (deel #8)

Je ouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je opgehaald wil worden). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je alweer deel 8 van de inzendingen, want we krijgen geen genoeg van onze onhandige oudertjes op WhatsApp!

Ik ben $%@#$# dom

RUSTEEEG

We will eat your soul

Scheldkarbonade

Lekker wifi ben je

Lui-zakken

Grinniken

Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Lees meer

Volg ons