Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
6 september 2016

Jullie ouders op WhatsApp (deel #4)

Je ouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je opgehaald wil worden). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je deel 4 van de inzendingen, want we krijgen geen genoeg van onze gekke oudertjes op WhatsApp!

STUUR FOTO DAN

"Lekker kontje" - Je moeder

KOM DAN

Tongentaal

Meerjam (x1000)

Duckface, mam

Toilet it go!

Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)
http://www.eo.nl/beam/leven/item/jullie-ouders-op-whatsapp-deel-3/

Lees meer

Volg ons