Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
29 augustus 2016

BIZAR: Man vindt flessenpost van 21 jaar geleden

De 8-jarige Courtney Stevenson gooide in 1995 een fles met brief in de zee bij het Nieuw-Zeelandse Picton. Meer dan 20 jaar en 800 kilometer later werd haar boodschap gevonden door Richard Goomes. De boodschap was na al die jaren nog maar half te ontrafelen, maar de datum en naam hadden de tijd overleefd. Met behulp van zijn vrouw en Facebook wist Richard - de inmiddels 29-jarige - Courtney te vinden. Courtney kan zich alleen nog herinneren dat ze met haar oma op het strand was. De brief komt inmiddels haar kant op. En nee, niet per fles, maar gewoon per post. :)

PS: Wat zou jij tegen je 21 jaar oudere zelf willen zeggen? Laat het ons weten in de reacties!

Lees meer

Volg ons