25 juli 2016

10 tips voor als je lang in de auto moet zitten

Joepie! Jij gaat lekker twee weken vertoeven op de Franse camping. Superleuk natuurlijk, beetje jammer dat je alleen eerst honderd jaar in de auto moet zitten. En zeg nou zelf, wachten is voor niemand leuk. Daarom: Tien tips om het wachten leuker te maken! We garanderen dat de autorit zo (bijna) leuker wordt dan de vakantie:

CARWASH!

Heb jij ook altijd dat je tijdens een file merkt hoe smerig alle auto’s zijn? Nee wij ook niet. Maar als je dan toch moet wachten, kun je net zo goed de handen uit de mouwen steken. Ga jij dat varkentje (auto) maar eens even wassen!

Fileflirten

Fileflirten is een makkie. Genoeg tactieken om te gebruiken. Speel bijvoorbeeld hard to get:

Even uitwaaien

Onderweg naar de Franse camping en moet je nog duizend uur in de loeihete auto zitten? Hang je hoofd uit het raam MET uitgestoken tong! Wel oppassen voor lantaarnpalen. Super verfrissend. Extra pluspunt zijn de vliegjes die op je tong blijven plakken, heb je ook direct gegeten.

Karaoke

Zet die lekkere meezingnummers op en gaan met die banaan! Longen uit je lijf en gas op die plank!

Benen strekken

Hoogstwaarschijnlijk duurt het nog wel even voordat die file opgelost is, strek dus even je benen. Goed voor de bloedsomloop.

Wees creatief

En verzin vette nieuwe manieren om de auto in en uit te komen

Leef mee

Een file is de ideale gelegenheid om iets goeds te doen voor de medemens. Tenslotte vindt niemand het leuk om in de file te staan. Geen zin om de auto uit te komen en iemand zijn auto te wassen? Geen probleem, een klein gebaar is ook een gebaar:

Doe live verslag!

Hoeveel gele auto’s staan er in de file, wie staat fout geparkeerd, wie heeft een vieze auto? Houd deze spannende informatie niet voor jezelf, maar deel het met de wereld. Iedereen is je vast dankbaar, net zoals bij deze vrouw:

Tijd voor taart!

Eigenlijk is het altijd tijd voor taart, dus waarom niet tijdens de file? 

Drive-in cinema

Zet een beamer op de snelweg en maak je eigen drive-in cinema, zo gepiept. 

Lees meer

Volg ons