Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
2 mei 2016

Huh? Is.. dat.. nou… Lego in die muur?

De Berlijnse kunstenaar Jan Vorman doet het: hij bouwt muren met Lego-blokjes. Of, eigenlijk, in muren. Dat is een hele andere manier van bouwen!

Voor zijn project ‘dispatchwork’ heeft hij over de hele wereld al muren ‘gerepareerd’. In veertig steden, verspreid over Europa, Centraal America, Azië en de Verenigde Staten, zijn de ingebouwde muren te vinden. De reden dat hij dit doet? Hij wil de oude architectuur combineren met kleurrijke, moderne dingen. En dat doet hij met Lego, cool toch?

In Tel Aviv, Israël

In Valparaiso, Chili

In Bocchingnano, Italië

In Barcelona, Spanje

En in Amsterdam

In Parijs, Frankrijk

Lees meer

Volg ons