Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
4 april 2016

ZO MOOI! Deze 'mash-up' van bekende christelijke hymnes

Dat de mannen van Anthem Lights, een christelijke rockband, een aardig nootje kunnen zingen wisten we al, maar deze adembenemende 'mash up' van de bekende liederen 'Great Is Thy Faithfulness', 'It Is Well' en 'How Great Thou Art' is van een ander niveau.

Hoewel het originele filmpje vandaag precies een jaar geleden werd gepost, gaat 'ie de afgelopen dagen wereldwijd opeens in volle vaart het internet over. Wij snappen wel waarom. Kijk, luister en geniet!

Lees meer

Volg ons