Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
Hymns Mash-Up
4 april 2016 Reageer

ZO MOOI! Deze 'mash-up' van bekende christelijke hymnes

Dat de mannen van Anthem Lights, een christelijke rockband, een aardig nootje kunnen zingen wisten we al, maar deze adembenemende 'mash up' van de bekende liederen 'Great Is Thy Faithfulness', 'It Is Well' en 'How Great Thou Art' is van een ander niveau.

Hoewel het originele filmpje vandaag precies een jaar geleden werd gepost, gaat 'ie de afgelopen dagen wereldwijd opeens in volle vaart het internet over. Wij snappen wel waarom. Kijk, luister en geniet!

Reacties

Wanneer je cookies in de categorie Overig accepteert vind je hier NPO Selected.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden