Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
Wat nou BLUE MONDAY?!
18 januari 2016 Reageer

Wie heeft er nu écht last van Blue Monday?

Vandaag is het de meest deprimerende dag van het jaar. Volgens de Britse wetenschapper Cliff Arnall dan. Hij bedacht ooit de theorie dat mensen zich op de derde maandag van januari het meest 'down' voelen, omdat bijvoorbeeld goede voornemens zijn mislukt en de vakanties ver weg lijken. Of dat ook écht zo is? BEAM vroeg het Utrechtse studenten op De Uithof.

Reacties

Wanneer je cookies in de categorie Overig accepteert vind je hier NPO Selected.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden