Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
23 december 2012

Wat betekent Kerst?

Wat is het meest besmettelijke virus ooit? Welk virus heeft door de eeuwen heen al zeker tien miljard mensen aangestoken? Welk virus heeft invloed op wat je doet en wat je zegt? Welk virus verandert complete culturen? Welk virus laat mensen bizarre dingen doen, zoals knielen… elkaar helpen… geld weggeven? Welk virus betekent in sommige landen alleen maar dat ze je uitlachen, en in andere landen dat je sterft…? Er is maar één virus dat al zo lang bestaat, zoveel mensen heeft aangestoken en zoveel mensen heeft doen opbloeien – en de naam voor dat virus is… Jezus.
Denkstof Wat betekent Kerst ? (lang) EO / ZvK

Denkstof Wat betekent Kerst ? (lang) EO / ZvK

Gebruik de kant en klare PDF's met een avondvullend programma voor je jeugdgroep. Je vindt hierin ook de uitgeschreven tekst van de video. Voor de jeugdleider is een andere PDF beschikbaar. Je kunt de aflevering hier ook downloaden

 

 

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden