Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
DS S3 08 Francien Pasen
4 november 2012

Denkstof: Wat betekent Pasen?

Het grootste feest van christenen is niet Kerst of Goede Vrijdag, maar Pasen. Christenen vieren dat op die dag Jezus terugkwam uit de dood met een vernieuwd lichaam, dat nooit meer aangetast zou worden. Je kunt er natuurlijk lang over discussiëren of zoiets kan, maar in dit gesprek gaan we vooral nadenken over wat dit betekent. Wat doet het met je, als lang geleden een enkel persoon de dood heeft overwonnen? Krijg je daar wat van mee? Verandert dat iets aan je leven?

Gebruik de kant en klare PDF's met een avondvullend programma voor op je jeugdgroep. Je vindt hierin ook de uitgeschreven tekst van de video. Voor de jeugdleider is een andere PDF beschikbaar. Je kunt de aflevering hier ook downloaden

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden