Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
Denkstof  Waarom zou je geloven? (lang) EO ZvK
14 oktober 2012

Waarom zou je geloven?

Je kunt God niet zien en hij komt ook niet bij je op de thee. Toch zijn er wereldwijd elke dag 80.000 mensen die tot geloof in God komen. Maar waarom zou je geloven in een God?


Gebruik de kant en klare PDF's met een avondvullend programma voor op je jeugdgroep. Je vindt hierin ook de uitgeschreven tekst van de video. Voor de jeugdleider is een andere PDF beschikbaar. Je kunt hier het filmpje ook downloaden.Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden