Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
10 oktober 2011

Biografie Rikko Voorberg

Rikko Voorberg is theoloog, gemeentestichter en theaterliefhebber. Hij houdt niet van clichés en hangt daarmee geen vast levensmotto aan.

Rikko is wel gepassioneerd over Jezus. Hij wil deze passie onder andere naar buiten brengen door jou via Denkstof eens goed aan het denken te zetten.

 

Denkstof is een prikkelende en, binnen Nederland, nieuwe serie 5-minuten-video's vol bezinning en geloofsvragen. De serie is speciaal voor internet gemaakt door jonge sprekers en bedoeld voor jongeren vanaf 16 jaar. In Denkstof worden thema’s als gebrokenheid, seks, vergeving en uiterlijke obsessie besproken op een manier die het stof van geijkte antwoorden afblaast en de hersenen van kerkelijke jongeren eens flink laat kraken.

Denkstof is een initiatief van Zendtijd voor Kerken en de Evangelische Omroep en wordt met ingang van zondag 16 oktober wekelijks gelanceerd op NEO, de vernieuwde jongerenportal van de EO.


Lees meer over de sprekers van Denkstof:

Volg ons