Ga naar submenu Ga naar zoekveld

10x beroemde mensen waarvan je niet wist dat ze zich bezig houden met God

18 januari 2023 · Leestijd 4 min

Wat hebben Kim Kardashian en The Rock gemeen? Precies, ze zijn beiden wereldberoemd en houden zich bezig met het christelijk geloof Hieronder lees je welke celebrities zich nog meer hebben uitgesproken over hun geloof in God.

Kim Kardashian
1. Kim KardashianIemand waarvan je het misschien niet had verwacht, maar Kim Kardashian noemt zichzelf erg christelijk. De hele Kardashian-familie trouwens. Kim groeide op met het geloof en is altijd naar de kerk blijven gaan. Kim vertelde eens dat haar moeder zelfs iedere ochtend een Bijbeltekst stuurt in de familieapp!

Iemand waarvan je het misschien niet had verwacht, maar Kim Kardashian is veel bezig met het geloof. De hele Kardashian-familie trouwens. Kim groeide op met het geloof en is altijd naar de kerk blijven gaan. Kim vertelde eens dat haar moeder zelfs iedere ochtend een Bijbeltekst stuurt in de familie-app!

Justin Bieber
2. Justin Bieber

Oké, dit wist je misschien al wel. Justin Bieber is namelijk ontzettend open over zijn geloof! Hij maakt er geen geheim van en verwerkt veel christelijke verwijzingen in zijn muziek. Denk bijvoorbeeld aan zijn nummer Holy, waarin hij zingt: ‘Runnin’ to the alter like a track star, can’t wait another second’ of in het oudere nummer Purpose: ‘No matter when, wherever I am, You're not hard to reach’. Tijdens een concert afgelopen zomer begon hij ook zomaar te bidden voor al zijn fans. We like!

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
kendrick lamar
3. Kendrick LamarKendrick Lamar is ook openlijk christen en verwerkt dit in zijn muziek. In zijn nummers verwijst hij vaak naar de mooie kanten van zijn geloof, maar ook naar zijn dagelijkse struggles die hij daarin ervaart. In 2022 lanceerde hij een nieuw album. ‘Asked God to speak through me, that’s what you’re hearing now’, rapt hij in het nummer Worldwide Steppers.  

Kendrick Lamar is ook open over zijn geloof en verwerkt dit in zijn muziek. In zijn nummers verwijst hij vaak naar de mooie kanten van zijn geloof, maar ook naar zijn dagelijkse struggles die hij daarin ervaart. In 2022 lanceerde hij een nieuw album. ‘Asked God to speak through me, that’s what you’re hearing now’, rapt hij in het nummer Worldwide Steppers.  

ANP-460590091
4. Zendaya

Je kent haar ongetwijfeld van haar rollen in Spiderman of Euphoria, maar wist je ook dat Zendaya bezig is met het geloof? Ze is hier niet heel open over, maar toch zijn er aanwijzingen die het zo doen lijken. Zendaya werd bijvoorbeeld christelijk opgevoed en vertelde pas in een interview dat ze het ook nu nog belangrijk vindt om iets te hebben om in te geloven.

ANP-455679891
5. Shawn Mendes

Shawn Mendes vertelt in de podcast ‘Man enough’ dat hij opgroeide als atheïst. Door muziek is hij nu gaan ontdekken dat God bestaat. Hij luisterde naar het Maverick City Music en begon te huilen: "Ik weet zeker dat er een God is", zegt hij in de podcast. Naast zijn openheid over zijn zoektocht naar God is Shawn ook open over zijn mentale problemen. Klik hier om daar meer over te lezen.

CARDI B
6. Cardi B

‘GOD IS GOOD’ tweette Cardi B. ‘Put the faith and the work and God will put in the miracle.’ Zegt ze in een andere tweet. Cardi B steekt haar geloof niet onder stoelen of banken. Voor haar succes bedankt ze niet alleen haar fans, maar ook God!

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
matthew perry
7. Matthew Perry

Matthew ken je misschien beter als Chandler Bing uit de serie Friends. “I’ll be there for you” uit de soundtrack van de serie Friends heeft voor hem misschien wel een hele andere betekenis. Matthey vertelde in een talkshow namelijk dat hij een hechte band heeft met God.

ANP-451819327
8. Lizzo

Lizzo komt uit een christelijke familie. Zelf is ze ook nog steeds actief met het christelijke geloof bezig. Wel laat ze weten dat haar familie niet alles goedkeurt wat ze doet. "Het zou misschien een beetje kunnen komen door mijn ‘blote’ kledingstijl", vertelde ze aan talkshowhost James Corden.

dwayne johnson
9. Dwayne Johnson

Dwayne 'The Rock' Johnson ken je vast van films zoals Fast & Furious en Jumanji. Wist je dat hij naast voormalig worstelaar en acteur ook uitgesproken gelovig is? Hij noemt zijn band met God ‘speciaal’ en zegt hij zonder Jezus niet zou zijn geweest waar hij nu is.

selena gomez
10. Selena Gomez

Misschien was je hier al van op de hoogte, maar de bekende actrice en zangeres Selena Gomez is gelovig. Ze heeft al vaak iets over haar geloof gedeeld via haar Instagram. In de documentaire over haar leven en mentale issues, My Mind and Me, die recent uitkwam, is ze biddend in beeld te zien.

Deze 5 celebrities delen hun geloof in Jezus op Instagram!

Lees ook over:

Deze 5 celebrities delen hun geloof in Jezus op Instagram!

Geschreven door

Sophie

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡