Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Met je kerk naar de EO-Jongerendag 2023

De kaartverkoop is begonnen!

Op 3 juni 2023 vindt de 47e editie van de EO-Jongerendag plaats in Rotterdam Ahoy. Het evenement kan opnieuw doorgaan dankzij de grote steun van kerken, bedrijven en achterban. We zijn er nog niet helemaal dus het zou superfijn zijn als jullie kerk nog een bijdrage kan missen. Want met een uitverkochte zaal in 2022 bleek dat de behoefte van jongeren om samen hun geloof te delen onverminderd hoog. We hopen dat weer veel jeugdgroepen deze dag samen gaan beleven. We helpen jullie daarom graag op weg.

Bestel hier kaarten voor je jeugdgroep!
Jeugdleidersprogrammma

Ook deze EO-Jongerendag is er weer een jeugdleiders programma. Aanmelden hiervoor kan bij het bestellen van de tickets. Ook zullen we deze pagina nog aanvullen met materialen voor jeugdgroepen.  Het thema van de EO-Jongerendag 2023 maken we later bekend.

Promotiepakket EO-Jongerendag 2023

Onderstaand een aantal voorbeeldteksten en een beeldpakket. Het is altijd leuk om de tekst persoonlijk te maken. De sprekers en artiesten maken we op een later moment bekend. De materialen worden tegen die tijd weer aangevuld.

Video's EOJD 2023 2 (.zip)

Beamer EOJD 2023 (.zip)

Posters EOJD 2023 (.zip)

Social media EOJD 2023 (.zip)

Collectematerialen 

We houden de ticketprijs al jaren laag, zodat elke jongere de kans krijgt om de dag te bezoeken. De echte kosten liggen veel hoger. Als EO kunnen we deze dag niet zonder jouw steun organiseren. We hopen dat jullie kerk mee wil helpen. Hieronder vind je een handige toolkit om in de kerk te gebruiken.

Social Media Kerken - EOJD23 (.zip)

Beamer-afbeeldingen - EOJD23 (.zip)

Voorbeeldteksten - EOJD23 (.pdf)

Heb je nog andere vragen? Mail naar natasja.den.boer@eo.nl.

Steun de EO-Jongerendag 2023

Lees ook over:

Steun de EO-Jongerendag 2023
Win een busreis naar de EO-Jongerendag voor jouw kerk