Ga naar submenu Ga naar zoekveld

EOJD 2024 campagne

Koop hier vanaf 8 januari je tickets! Doneren kan en mag nog steeds!

DONEER NU!
EOJD_kosten 87,5%

EO-Jongerendag 2024: 400.000 euro nodig

Dat de EO-Jongerendag impact maakt, dat is zeker. Dat kun je merken. Voelen. Zien. Ieder jaar weer. Of de EO-Jongerendag doorgaat. Dat is de vraag. Ieder jaar weer. Dus we hebben je nodig. Steun de EO-Jongerendag en geef 15.000 jongeren de kans om Gods liefde te ervaren. Met jouw gift kunnen we ook in 2024 hét christelijke jongerenevent van Nederland organiseren.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Al bijna 50 jaar is de EO-Jongerendag een dag waarop duizenden christelijke jongeren kunnen ervaren dat ze er niet alleen voor staan. Het is een dag vol muziek, sprekers en ontmoeting. Jongeren voelen zich er verbonden met elkaar en met God en worden uitgedaagd om hun geloof handen en voeten te geven in hun eigen omgeving.

De ticketprijzen voor de EO-Jongerendag zijn laag, zodat deze dag toegankelijk is voor alle jongeren in Nederland. We kunnen het evenement alleen organiseren dankzij de steun van veel mensen, kerken en bedrijven.

EOJD + Ondernemers

EOJD + Ondernemers

Samen zorgen we ervoor dat de EO-Jongerendag blijft bestaan. Als plek waar 15.000 jongeren ontdekken dat ze niet alleen staan in hun geloof. Wij geloven dat dit mogelijk moet zijn. Daarom zijn we op zoek naar partners die met ons meebouwen. Klik hier om meer te weten te komen.

lees meer

EOJD + Kerken

EOJD + Kerken

De EO-Jongerendag heeft een warme band met heel veel kerken in het land. Elk jaar komen er veel jeugdgroepen en is er een speciaal programma voor jeugdleiders. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk kerken uit het land aandacht willen besteden aan de fundraising en een gift willen geven. Gebruik onze toolkit en doe mee!

lees meer
Ontwerp zonder titel (2)

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over deze actie, bekijk dan een overzicht van de veelgestelde vragen.

Alle veelgestelde vragen

Mooi moment tijdens EO-Jongerendag 2023
'Ik zal er zijn' van Sela biedt veel mensen troost in moeilijke situaties. Het herinnert ons eraan dat er altijd hoop is, wat onze omstandigheden ook zijn. Dat het lied veel emoties oproept, bleek afgelopen tijdens de EO-Jongerendag van dit jaar. Veel jongeren werden geraakt en zongen door hun tranen heen de boodschap van troost: ‘Niets kan mij ooit scheiden van Jezus mijn Heer’. Het leverde prachtige, hoopvolle beelden op van de nieuwe generatie.

Jongeren bedanken volgers Nederland Zingt: De EO-Jongerendag gaat door!
Jongeren bedanken volgers Nederland Zingt: De EO-Jongerendag gaat door!