Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley

EO-Jongerendag

Op zaterdag 10 juni 2017 was het dan eindelijk zover: de 43e editie van de EO-Jongerendag! Duizenden jongeren kwamen samen bij het GelreDome in Arnhem om samen te zingen, te bidden, feest te vieren en stil te staan bij het thema "Fear not".

Nieuws

Info

Op zaterdag 10 juni 2017 is het zover: de 43e editie van de EO-Jongerendag! Kom samen met duizenden anderen naar GelreDome in Arnhem om samen te zingen, te bidden, feest te vieren en stil te staan bij het thema "Fear not". God kent je angsten, Hij is bij je en biedt je een hoopvolle toekomst. Dat willen we deze dag uitstralen door middel van inspirerende toespraken, getuigenissen van BEAM'ers en de muziek van internationale artiesten. En natuurlijk kun je ook weer meezingen met onze eigen BEAM Worshipband. Op deze pagina kun je meer lezen over het programma en natuurlijk ook je ticket kopen. Het stadion is open vanaf 12.00u, het programma duurt van 13.30u tot 21.00u. Tot 10 juni! We hebben er zin in!

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden