EO-Jongerendag 2021 - afgelast - FAQ

De EO-Jongerendag 2021 is helaas afgelast :( Hieronder vind je alle vragen en antwoorden.

Waarom is de EO-Jongerendag afgelast?

We vinden het ontzettend jammer dat de EO-Jongerendag ook in 2021 niet door kan gaan. Ondanks dat we hoopvol zijn met het nieuws van de eerste vaccinaties moeten we wel realistisch blijven. Dat we in Nederland weer grootschalige evenementen kunnen organiseren kost echt nog tijd. Bij de EO-Jongerendag zingen meer dan 15.000 jongeren dicht bij elkaar. Gezien alle protocollen en de voorbereidingstijd van dit evenement is het daarom niet realistisch om de EO-Jongerendag van 2021 door te laten gaan.

Ik heb al een kaartje? Wat nu?

Voor je gekochte ticket zijn twee opties:

  1. Je kan ervoor kiezen het geld niet terug te vragen en dan doneer je het aan de BEAM Kerkdiensten. Dat zou geweldig zijn! Hiermee maken we het mogelijk dat we op de zondagen mooie diensten kunnen blijven maken. Dit kan je hier regelen. In het formulier geef je aan dat je het geld van je ticket (deels) omzet in een gift. Je kan ook kiezen welk percentage!
  2. Je vraagt het gehele bedrag terug.

Als je jouw geld wel wil terugkrijgen dan moet je een ‘refundverzoek’ doen. Dat klinkt moeilijk maar dat valt alles mee! Klik op deze link. Je komt nu in hetzelfde formulier als bij optie 1.  Je kan hier ook aangeven dat je je geld terug wil. Vanaf 1 februari gaan we dan regelen dat je jouw geld terugkrijgt op je rekening. Dit lukt vanaf dan binnen een paar weken.

Wat als ik speciaal lid van BEAM ben geworden voor de EO-Jongerendag?

Geweldig dat je lid bent geworden van BEAM! Je steunt hiermee ons blad, onze artikelen, filmpjes en de BEAM Kerkdiensten.

Je krijgt als lid het BEAM Magazine, toegang tot exclusieve BEAM WEAR én kun je als BEAM-lid ook volgend jaar weer naar de EO-Jongerendag!

Wil je je geld terug en ook je lidmaatschap opzeggen? Vraag dan eerst het geld voor je EO-Jongerendag kaartje terug via deze link en neem dan contact op met het Klantencontactcentrum om je lidmaatschap op te zeggen, via deze link https://portal.eo.nl/service/contactformulier

De eerste vacinnaties zijn geweest, kan het niet alsnog doorgaan?

Om een evenement te organiseren dat elke BEAM’er verdient, kost tijd. Ondanks dat we hoopvol zijn met het nieuws van de eerste vaccinaties, kunnen we er niet vanuit gaan dat we nog voldoende tijd hebben om de EO-Jongerendag te organiseren.

Komt er volgend jaar een nieuwe editie?

Daar gaan we zeker de mogelijkheden voor bekijken.

Komt er een alternatief?

Geen EO-Jongerendag, dat is echt balen! Maar online is BEAM er elke dag voor jou met toffe content. Je vindt ons op Instagram, Tiktok, Facebook en natuurlijk onze website. Ook zijn we er elke zondag met de BEAM Kerkdienst, live op NPO2 en ploft vier keer per jaar ons supervette magazine op de mat. Tussendoor voeren we samen met jou actie om de wereld mooier te maken en vieren we in november Nationale BEAM Truiendag. Kortom: BEAM is springlevend en kan niet wachten op alle avonturen die we met jou gaan beleven in 2021!

Hoe wordt er naar de bezoekers gecommuniceerd die al een kaartje hebben gekocht?

We sturen hen een mail.