Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3

EO-Jongerendag 2019 - VRIJWILLIGER WORDEN

Meld je hier aan om bij te dragen aan het vetste christelijke evenement van Nederland!

Word jij vrijwilliger?

Wat leuk dat jij erover denkt om vrijwilliger te worden op de EO-Jongerendag 2019!! We kunnen ons voorstellen dat je best wel wat vragen hebt. Mocht niet alles beantwoord worden in deze mail, bel of mail dan gerust over de vragen die je nog hebt. (bellen: 06-53736278, mailen: [email protected])

De EO-Jongerendag verhuist naar Rotterdam! Wij zien er enorm naar uit om 25 mei op deze geweldige locatie een spetterend evenement te organiseren, in een mooie zaal die een geweldig eventgevoel geeft, met de gebruikelijke goeie mix van artiesten en een heleboel enthousiaste jongeren die al massaal hebben laten blijken het leuk te vinden dat de EO-Jongerendag naar Ahoy gaat.

De verhuizing betekent minder reistijd voor sommigen en extra reistijd voor anderen. Wat we vooral hopen is dat het betekent dat jij komt!

Taken

Om de EO-Jongerendag mogelijk te maken ondersteunen vrijwilligers de organisatie op velerlei gebied: zo zoeken we kaartcontroleurs, praktisch medewerker, ledenwervers en vrijwilligers bij de verkoop van de merchandise van de artiesten. Ook zoeken we mensen die helpen bij het controleren van de toegang van de verschillende gebieden (stewards).

Op het opgaveformulier kun je aangeven waar je belangstelling naar uitgaat. Kruis meerdere opties aan, dan weten we wat je nog meer leuk vindt als een bepaalde taak anders wordt ingericht of komt te vervallen (of als er teveel aanmeldingen voor zijn).

Tijden

Vanaf 9:30 uur kun je je inschrijven als vrijwilliger. Je krijgt dan de laatste informatie, een BEAM-vrijwilligersshirt en de koffie en thee staat ook al klaar. Om 10:30 uur is de vrijwilligersbijeenkomst waarin we gezamenlijk de dag aftrappen. Dan moet je zijn ingeschreven omdat je uit deze bijeenkomst gelijk mee loopt met de coördinator van jouw onderdeel.

Om 21:00 uur is de EO-Jongerendag afgelopen en om uiterlijk 21:30 uur sluiten we de dag nog even af met alle vrijwilligers (maar dit is niet verplicht dus als je met iemand mee rijdt kun je ook eerder weg).

Eten, drinken, reiskosten, etc.

Je hoeft voor de EO-Jongerendag geen kaartje aan te schaffen want dat regelen wij voor je. Heb je al een kaartje gekocht, dan kun je dit bij je opgave vermelden. Wij zorgen dan dat je het geld terugkrijgt. Voor eten en drinken zorgen wij. Tussen de middag zijn er broodjes en een krentenbol en voor ’s avonds staat er een warme maaltijd voor ons klaar. Ben je een heel grote eter, neem dan voor de zekerheid wat extra eten mee. Als je een dieet hebt, geef dat dan even aan op het opgaveformulier.

In de week na de EO-Jongerendag krijg je een reiskostendeclaratieformulier waarmee je je reiskosten kunt declareren.

Informatie op een rij

Datum: 25 mei 2019
Locatie: Ahoy Rotterdam, Ahoyweg 10, Rotterdam
Tijd: inschrijven vanaf 9:30 om 10:30 uur beginnen we met de vrijwilligersbijeenkomst en moet je echt aanwezig zijn. Einde ca 21:30 uur.

Je hoeft geen kaartje te kopen (als je er eentje hebt, krijg je geld terug) en voor eten en drinken wordt gezorgd.

Aanmelding

Denk je nu: ‘YES, dit is echt iets voor mij!’ Geef je dan snel op. Door het opgaveformulier ingevuld weer terug naar [email protected] te sturen meld je je definitief aan. We verwachten dan wel dat je komt. Het kan natuurlijk dat je onverwacht ziek wordt of er iets ernstigs gebeurd in je naaste omgeving waardoor je niet kunt komen, maar in principe gaan we er vanaf het moment van je definitieve aanmelding vanuit dat je ook daadwerkelijk komt.

Lijkt het je leuk om mee te werken maar liever niet alleen? Dat kan ook. Op het opgaveformulier kun je aangeven dat je samen met iemand wil worden ingedeeld. We houden daar dus rekening mee. Vraag dus gerust een vriend(in) om ook mee te komen werken. Wel belangrijk om te weten is dat een vrijwilliger bij de EO minimaal 16 jaar moet zijn en dat we van diegene verwachten dat hij of zij christen is. En hij of zij moet natuurlijk ook even een opgaveformulier invullen.

Opgaveformulier

Op het opgaveformulier kun je aangeven dat je de afspraken gelezen hebt en ermee akkoord gaat.

Hopelijk ben je net zo enthousiast om mee te werken als wij zijn om jou te kunnen begroeten als vrijwilliger! Tot 25 mei?

Groetjes,

Maarten, Anke, Aletta en Natasja
Afdeling Vrijwilligers EO