Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley

BEAM Presents: For KING & COUNTRY

Na een daverend succes op EO-Jongerendag 2016 is For KING & COUNTRY terug in Nederland. Op 10 november verzorgen ze samen met The Afters een avondvullend programma in Veenendaal.

For KING & COUNTRY

Info

For KING & COUNTRY komt terug! Na een ontzettend succesvol optreden op de EO-Jongerendag van 2016 staan ze op 10 november met een avondvullend concert in De Basiliek in Veenendaal. De band met broers Joël en Luke Smallbone is 1 van de grootste christelijke bands in de USA en daarbuiten en bracht vorig jaar nog een eigen film Priceless uit. De christelijke rockband The Afters (EO-Jongerendag 2011 en BEAM Festival 2014) verzorgt het voorprogramma. De afgelopen 2 jaar zaten we tijdens BEAM Festival in De Melkweg, maar dit is te klein voor een grote en populaire band als for KING & COUNTRY. We zijn naar Veenendaal uitgeweken zodat meer mensen kunnen genieten, maar ook hier is de capaciteit beperkt, dus bestel snel je tickets! 

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden