Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BEAM gaat zonder uitnodiging naar een bruiloft en dit is wat er gebeurde 馃槀

26 augustus 2023 Leestijd 2 min

Wat is het domste wat je kan doen in het leven? Juist. Zonder uitnodiging naar een bruiloft gaan, want dikke kans dat je het superongemakkelijk maakt voor het bruidspaar. Toch hebben Gerben, C茅line en Wilke bedacht dat dit een goed idee is en gaan ze naar de bruiloft van twee mensen die ze helemaal niet kennen. Waarom? Het bruidspaar (Jo毛l en Renske) heeft elkaar lang geleden leren kennen op de EO-Jongerendag!! Zonder BEAM, organisator van de EO-Jongerendag, was er dus helemaal geen bruiloft geweest vandaag! Wij doen een weddingcrash om eens bij het bruidspaar te checken waarom wij niet uitgenodigd zijn en om ze natuurlijk van harte te feliciteren. Erg benieuwd hoe dat gaat 馃槅

Na erg veel voorpret in de auto, begint de spanning toe te slaan: wat als ze het niet kunnen waarderen? Wat als ze niet tegen verrassingen kunnen? Wat als ze superboos op ons worden omdat we aan het filmen zijn? We besluiten toch door te zetten en rijden gespannen naar Reeuwijk, waar de bruiloft al even gaande is. We weten dat het bruidspaar met alle gasten om 20.45 uur naar buiten komt om foto's te maken en dan staan wij daar, met onze megafoon en onze speech. Hoe het ging? Nou, kijk vooral zelf: 

De weergave van deze TikTok vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Jo毛l en Renske vonden het gelukkig superleuk en zijn er de volgende EO-Jongerendag weer graag bij! Die EO-Jongerendag van 2024 gaan we samen de komende maanden mogelijk maken door heel veel geld te verzamelen. Help jij een handje mee?

Klik hier om de EO-Jongerendag van 2024 mogelijk te maken!

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕