Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'You Say' grootste christelijke nummer OOIT!

8 oktober 2019 · Leestijd 2 min

‘You say I am loved, when I can’t feel a thing’. Grote kans dat jij deze regel al automatisch meezingt. Lauren Daigle’s hit is al maanden populair, maar nu officieel het grootste christelijke nummer ooit!

Op 13 juli 2018 bracht Lauren het nummer uit en het werd gelijk al populair. In de Verenigde Staten kreeg het nummer dubbel platina en in België goud. Ook in Nederland is ‘You Say’ een erg populair nummer en staat het al 16 weken in de Top 40!

Dit is nog niks vergeleken met de Billboard’s Hot Christian Songs chart. Dit is een soort Amerikaanse Top 40 voor christelijke muziek. ‘You Say’ staat momenteel maar liefst 62 (!) weken op nummer 1. Dit is een recordaantal! ‘Oceans’ van Hillsong United was de vorige recordhouder, dit nummer stond 61 weken op nummer 1.

afbeelding

Lauren Daigle zelf zegt erover tegen Billboard: “Ik heb echt nagedacht over het nummer ‘Oceans’ en ik zag hoeveel impact dat nummer op mensen maakte. Ik vond het zo mooi. Ik hoopte dat ik deel kon uitmaken van iets dat de aarde schudt zoals dat lied. Ik wist niet dat dat ooit zou gebeuren en ik had geen idee dat ‘You Say’ iets zou zijn dat dezelfde richting opgaat als ‘Oceans’.

‘You Say’ is pas in het Nederlands vertaald. Check de clip hier en het interview met deze zangeres hier!

Geschreven door

Inge

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡