Ga naar submenu Ga naar zoekveld

IK MAG ALLES: het nieuwste BEAM Magazine gaat over vrijheid

9 september 2020 · Leestijd 2 min

Als je BEAM-lid bent, valt vandaag ons nieuwe magazine in jouw brievenbus! In dit nummer lees je alles over vrijheid. Lees hier wat je allemaal kunt verwachten!

Jij bent vrij! Vrij om naar school te gaan, te geloven, te kiezen, maar vooral: vrij om te zijn wie je bent. Met dit magazine willen we jou aanmoedigen om die vrijheid te gebruiken en losser te leven. Je bent uniek gemaakt, dus laat dat zien! Het nieuwe BEAM Magazine ligt deze week in de brievenbus van alle BEAM-leden. Word ook lid of vraag hier GRATIS een proefexemplaar aan.

Wat kun je verwachten?

In dit BEAM Magazine test jij hoe gemiddeld je bent, ontdek je wat ‘God maakt vrij’ nou écht betekent en deelt Laura heel dapper over vechten tegen haar angststoornis. Ook vertellen we je hoe niksen jouw leven kan veranderen en ervaart BEAM-redacteur Wouter hoe het is om een dag slaaf te zijn. De jongeren Henk-Jan, Geert en Femke gaan met elkaar in gesprek over boodschappen doen op zondag en of het oké is om grappen te maken over God. En misschien wel het meest indrukwekkende interview van dit magazine, is het verhaal van Damiën (17): hij moest van de rechter tien weken in thuisdetentie.

Ik wil een gratis proefnummer aanvragen

Ik word BEAM-lid en krijg BEAM Magazine 4x per jaar!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡