Ga naar submenu Ga naar zoekveld

WINNEN! Première-tickets voor God’s not Dead 3: A Light in the Darkness!

16 mei 2019 · Leestijd 2 min

Vanaf volgende week draait het derde deel in de God’s not Dead serie in een aantal Nederlandse bioscopen. Het is daarmee voor het eerst dat de film in Nederland te zien is.

In God’s not Dead 3: A Light in the Darkness staat een kerk op het punt om gesloten te worden om ruimte te maken voor de uitbreiding van een universiteit. De spanningen lopen hoog op wanneer in de kerk brand wordt gesticht... 

De film is te zien in Rotterdam, Kampen, Wageningen en Zwolle. Echte fanatiekelingen moeten in Kampen zijn. Op dinsdag 21 mei om 19.00 uur is in de MU Bioscoop de première van de film. Wil jij daarbij aanwezig zijn? Dan hebben wij goed nieuws! BEAM mag vijf keer een kaartje voor de première weggeven voor jou en een vriend(in)!  

Het enige wat je hoeft te doen is ons een essay sturen van tien kantjes met jouw commentaar op de stelling van Nietzsche dat God dood is. Of je kan ons mailen wie je mee wilt nemen naar de film en waarom. Dat mag ook!  

Stuur een mailtje naar Beamredactie@eo.nl met als onderwerp ‘Prijsvraag God’s not Dead 3’ en wie weet gaan jij en een vriend(in) volgende week naar de première!  

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Jort

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡