Ga naar submenu Ga naar zoekveld

WINNEN: GRATIS met BEAM naar NF concert in Amsterdam

8 december 2017 Leestijd 2 min

Redacteurs Wilke (groot fan) en Bas (gaat vooral mee voor de gezelligheid) gaan op zaterdag 28 april naar het concert van NF in Amsterdam en jij kunt GRATIS mee! We geven 8 tickets weg voor het concert van de Amerikaanse rapper aan de grootste fans die het leuk vinden om dit met een groep BEAM'ers te beleven.

Wil jij mee? Stuur een mail naar beamredactie@eo.nl en zorg dat de volgende dingen daarin staan:

- je naam en leeftijd
- waarom je NF zo fantastisch vindt
- waarom je graag met een groep BEAM'ers naar het concert gaat

Wij sturen de gelukkigen maandag 11 december bericht. Check hier alle informatie over het Perception Tour concert van NF.

NF - Nate Feuerstein

In 2015 dook de uit Michigan afkomstige rapper NF op in de scene, en nog geen drie jaar later landde zijn laatste album 'Perception' helemaal bovenaan de Billboard 200 chart. Met oprecht fan-fueled momentum is NF misschien wel het grootste underground succesverhaal van het jaar. 

NF, kort voor Nate Feuerstein, knalt bijna uit elkaar van rauwe emoties en oprechte lyrics. Feuerstein had het bepaald niet makkelijk als kind. Zijn ouders scheidden, zijn moeder麓s vriend mishandelde hem en zijn moeder pleegde uiteindeijk zelfmoord. Muziek is zijn uitlaatklep. (Bron: Melkweg)

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕