Ga naar submenu Ga naar zoekveld

WINNEN: BOEKENPAKKET #7

14 augustus 2018 Leestijd 2 min

DE ZOMER: tijd voor boeken lezen en muziek luisteren. BEAM heeft de redactie opgeruimd - dit mag in de krant - en geeft 10 zomerpakketten weg. Het zevende pakket bestaat uit de DVD Caged No More, het boek 'Alles wat me dierbaar is' en het boek 'Street God'.

afbeelding

DVD: Caged no more

Op de achterkant van de DVD: "Caged no more vertelt het waargebeurde verhaal van Aggie Prejean. Deze grootmoeder doet er alles aan de zusjes Skye en Elle terug te vinden, die zijn ontvoerd door hun nietsontziende vader Jack. ... Caged no more betrekt de kijker op een indringende manier bij de realiteit van mensenhandel."

Alles wat me dierbaar is - Leo Fijen

Achterkant van het boek: "Leo Fijen schrijft veelgelezen en persoonlijke columns voor onder andere KRO Magazine. De mooiste vindt u in 'Alles wat me dierbaar is'."

Street God - Dimas Salaberrios

Achterkant van het boek: "Dimas Salaberrios komt uit een goed gezin en een nette buurt, maar de wereld van het snelle geld trekt hem aan. Als 11-jarige jongen verkoopt hij op school al drugs en in de jaren daarna realiseert hij zijn droom: hij wordt een street god - een drugsbaas in New York. Zijn wereld is die van criminaliteit, drugs en dood.

Tot dat zijn leven ingrijpend verandert - en zo mogelijk nog gevaarlijker wordt. Hij gaat een nieuw avontuur aan als pastor in de donkere buurten die hij eerder was ontvlucht. Street God laat zien dat ook vandaag mensen nog radicaal kunnen veranderen. Het is een verhaal van hoop en verzoening."

Wil je dit pakket winnen? Volg ons op Instagram (EOBEAM) of abonneer je op onze nieuwsbrief (dat kan onderaan deze pagina). Als je dit hebt gedaan, kan je mailen naar beamredactie@eo.nl. De mail moet als onderwerpsregel: 'BOEKENPAKKET #7' hebben en een korte motivatie + je adresgegevens bevatten.

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕