Ga naar submenu Ga naar zoekveld

WINNEN: BOEKENPAKKET #6

8 augustus 2018 Leestijd 2 min

DE ZOMER: tijd voor boeken lezen en muziek luisteren. BEAM heeft de redactie opgeruimd - dit mag in de krant - en geeft 10 zomerpakketten weg. Het zesde pakket bestaat uit een dagboek voor creatieve stille tijd, een bewaarboekje, de streekroman 'Laura' van Esther van der Wiel en een DVD van Dr. Quinn (serie 2).

afbeelding

Love to write for girls - dagboek voor creatieve stille tijd

Achterkant van het boek: "Schrijven helpt je om goed na te denken over een onderwerp of een bijbeltekst. In Love To Write for Girls staan 18 thema's waar jij dagelijks mee te maken hebt. Bij elk thema vind je vragen en schrijfopdrachtjes. Ga aan de slag en ontdek wat de Bijbel zegt en hoe jij over dingen denkt."

Bewaarboekje: zo mooi gemaakt

Achterkant van het boek: "God heeft jou zo mooi gemaakt! Ontdek het zelf met dit boek. Doe de testjes, spelletjes en opdrachten en vind een antwoord op de vraag: waarin ben ik speciaal? Lees, schrijf, teken, knip & plek en maak er een moi bewaarboekje van. Zodat je nooit meer vergeet: ik ben een prachtige meid! - Yvonne Bijl & Marieke ten Berge."

LAURA - Esther van der Wiel

Achterkant van het boek: "Laura, die opgroeit kort na de Tweede Wereldoorlog, beleeft een aantal zorgeloze jaren. Dan begint haar oudere broer, Jan-Willem, erg zwaarmoedig te worden. Bij zijn ouders of de kerkgemeenschap kan Jan-Willem niet terecht en daarom keert hij zich daarvan af. Laura wordt heen en weer geslingerd tussen begrip voor haar broer, verbolgenheid over wat hij hun gezin aandoet en de vertrouwdheid van de kerkgemeenschap. Gelukkig heeft Laura een heel goede vriend die uiteindelijk in stat is de gevoelens en gedachten van Laura en Jan-Willem een richting te geven. Zullen ze elkaar ook op het gebied van de liefde vinden?"

Dr. Quinn - serie 2 DVD 3

Bevat de afleveringen:

'Beste vrienden'
'De staking'
'De confrontatie'
'Atlantis' 

Wil je dit pakket winnen? Volg ons op Instagram (EOBEAM) of abonneer je op onze nieuwsbrief (dat kan onderaan deze pagina). Als je dit hebt gedaan, kan je mailen naar beamredactie@eo.nl. De mail moet als onderwerpsregel: 'BOEKENPAKKET #6' hebben en een korte motivatie + je adresgegevens bevatten.

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕