Ga naar submenu Ga naar zoekveld

WINNEN: BOEKENPAKKET #2

4 juli 2018 Leestijd 2 min

DE ZOMER: tijd voor boeken lezen en muziek luisteren. BEAM heeft de redactie opgeruimd - dit mag in de krant - en geeft 10 zomerpakketten weg. Het tweede pakket bestaat uit 'Uw God is mijn God' - Bijbelverhalen voor meiden, het album 'over leven' van Heleen Koudijs en 'Love Letters' - een handletterwerkboek voor meiden van Mirjam Looij.

afbeelding

Uw God is mijn God - Bijbelverhalen voor meiden

Achterkant van het boek: "Meiden hebben verhalen nodig die hen inspireren - en waar kun je dan beter zoeken dan in de Bijbel zelf? In Uw God is mijn God vertelt Angie Smith veertig bijzondere bijbelverhalen na, over vrouwen als Eva en Esther, Rachab en Rebekka, Martha en Maria. ... De levendige verhalen van Angie Smith en de prachtige illustraties van Breezy Brookshire zullen meiden van 8 jaar en ouder zeker aanspreken!"

Love Letters - handletterwerkboek voor meiden

Achterkant van boek: "Jij bent Gods geliefde dochter, uniek en prachtig gemaakt! In dit boek vind je tien themabladzijden over Gods liefdevolle woorden voor jou. Naast iedere pagina is er ruimte om de handletteropdracht die past bij het thema te letteren."

Over Leven - Heleen Koudijs

Dit album bevat de volgende nummers:

1. Geliefd
2. Overleven
3. Uw liefde
4. Houd mij vast
5. Thuis
6. Uw gezicht
7. Wie U bent
8. Ik heb je lief
9. Bevrijd
10. Wat als ...
11. Afgedankt
12. Samen 茅茅n

Wil je dit pakket winnen? Volg ons op Instagram (EOBEAM) of abonneer je op onze nieuwsbrief (dat kan onderaan deze pagina). Als je dit hebt gedaan, kan je mailen naar beamredactie@eo.nl. De mail moet als onderwerpsregel: 'BOEKENPAKKET #2' hebben en een korte motivatie + je adresgegevens bevatten.

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕