Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wil jij hacker worden (en gratis pizza)?

10 oktober 2018 · Leestijd 2 min

Ben jij vet goed in hacken (niet in het verven ervan), of zou je juist wel eens willen zien hoe dat gaat? De EO organiseert samen met Jesus.net een manier om dat christelijk te kunnen doen!

In het weekend van 19 t/m 21 oktober organiseren Jesus.net en de Evangelische Omroep de tweede editie van #HACK Hilversum. In het EO-gebouw in de mediastad worden allerlei digitale techneuten (jij misschien ook) verzameld om binnen 48 uur een idee uit te werken tot een functionerende app, site of ander digitaal wonder. Dus mocht je klaar zijn met gamen, je huiswerk of gewoon de hele middag Facebooken, misschien is dit dan wel wat voor jou!

Challenges

In ons land bundelen Jesus.net en de EO hun krachten voor het #HACK-project. Jacob Vis (Jesus.net): “Tijdens #HACK Hilversum gaan we aan de slag met een aantal challenges. Doel is om uiteindelijk een of meer digitale producten op te leveren. Denk bijvoorbeeld aan een augmented reality app, een Bijbel applicatie of een online serie. We hopen op enkele tientallen enthousiaste deelnemers, zodat we vier grote christelijke organisaties op weg kunnen helpen met een blauwdruk waar ze écht mee verder kunnen.”

Meedoen

Wie zich wil aanmelden als deelnemer van #HACK Hilversum kan terecht op de website https://indigitous.org/hub/hilversum/ Op de hoogte blijven van de hackathon kan heel eenvoudig via de Facebookpagina: facebook.com/hackhilversum/

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡