Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wij helpen je aan vrienden! Kom in de appgroep:)

24 januari 2019 Leestijd 3 min

Wil je supergraag naar de EOJD, maar heb je nog niemand gevonden om mee te gaan? First of all, YESS, VET DAT JE VANDAAG OF MORGEN JE KAARTJE KOOPT! En geloof me, er zijn megaveel jongeren die deze dag alleen meemaken. Je hoeft het niet alleen van Hillsong Young & Free te genieten, want wij hebben weer een geniale oplossing!

Dit moet je doen:

1. Stuur een appje naar 06 15 87 81 11 met ‘IK WIL IN DE 'ALLEEN NAAR DE EOJD GROEPSAPP’ Daarna word je door ons toegevoegd aan een appgroep

2. Noem in de groep je naam, leeftijd en of je op de tribune zit of op het veld staat 

3. Maak afspraken en nieuwe vrienden ????

Marcha (20) gaat in mei alleen naar de EO-Jongerendag

afbeelding

Eerste keer naar de EOJD

“Ik ben één keer eerder naar de EO-Jongerendag geweest, dat was twee jaar geleden. Toen dacht ik: waarom ben ik niet eerder gegaan? Ik vond het toen megatof! Vooral de sfeer: tijdens de liedjes of preek heerst er echt een éénheid onder de jongeren. Dat je daar gewoon met z’n allen staat met hetzelfde doel. Het was een besefmomentje dat ik niet alleen ben als christen!”

Christelijke vrienden

“Vorig jaar kon ik niet, want toen zat ik middenin de examens. Dit jaar wil ik wel weer gaan! Ik heb niet veel christelijke vrienden, dus ik heb nog niemand gevonden om mee te gaan. Dat vind ik gelukkig niet erg, want als ik alleen ga ontmoet ik eerder andere mensen. Ik vind het leuk om nieuwe vrienden te maken, al helemaal als ze christelijk zijn! Daar kan ik nog wel een paar van gebruiken, haha.”

Durven

“Tegenwoordig studeer ik in Antwerpen, daar verhuisde ik alleen naartoe. En ik ben alleen op reis geweest om vrijwilligerswerk te doen. Ik vind het dus niet erg om alleen iets te ondernemen, het maakt me juist zelfverzekerder. Het blijft elke keer wel spannend hoor! Stiekem ben ik best introvert, maar ik probeer steeds meer dingen te durven.”

Dus

Wil jij, net zoals Marcha, alleen naar de EOJD en wil je nieuwe vrienden ontmoeten? Laat het weten door een appje naar 06 15 87 81 11 te sturen met ‘IK WIL IN DE 'ALLEEN NAAR DE EOJD GROEPSAPP’ !!

Geschreven door

Silke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕