Ga naar submenu Ga naar zoekveld

WERF EEN BEAM-LID EN KRIJG EEN EXCLUSIEVE BEAM-TRUI!

13 december 2021 · Leestijd 2 min

Als je dit leest ben je waarschijnlijk al lid van BEAM. Wij hebben een toffe uitdaging voor jou. Maak iemand uit je omgeving BEAM-lid en jij krijgt gratis een exclusieve BEAM-trui.

Wat moet je doen als je iemand lid wilt maken?

1.      Heb je iemand overtuigd om ook lid te worden van BEAM? Lekker bezig! Hij of zij kan zich hier aanmelden.

2.    De persoon die lid is geworden krijgt een bedankmailtje. Zorg dat hij/zij een screenshot van dit mailtje maakt en deze naar jou toe stuurt.

3.    Stuur een screenshot van dit mailtje vóór 31 december 2021 naar vrienden@eo.nl Laat ons in deze mail ook weten wie jij lid hebt gemaakt, wat jouw adres is én natuurlijk welke maat trui je zou willen (maat S – XL).

4.    GOED GEDAAN! Jij ontvangt de exclusieve BEAM sweater in januari thuisgestuurd.

LET OP: We verloten onder alle nieuwe leden op 31 december ook nog 5 exclusieve BEAM truien. Gewoon om ze welkom te heten bij de BEAM familie. Dus… Wie ga jij lid maken van BEAM?

Alles over de trui

Misschien heb je je kast al vol liggen met BEAM-truien, maar dit is er ééntje die je nog nooit hebt gezien. Deze trui in university-stijl is niet alleen heel vet, maar heeft ook nog leuke verstopte elementjes. Zo staat 1981 voor het jaar dat Ronduit, de voorloper van BEAM, werd opgericht. 'Luceat Lux' is Latijns voor 'Laat je licht schijnen', iets waar wij als BEAM natuurlijk enthousiast over zijn: het licht van Jezus uitstralen! En ook het vlammetje boven de bijbel in het midden symboliseert de shine van BEAM én van jou zodra je deze trui aantrekt. 

Mockup

Geschreven door

Anouk

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡