Ga naar submenu Ga naar zoekveld

VET! Chat hier met Jozef en Maria

4 december 2018 Leestijd 2 min

Tegenwoordig zijn we dankzij social media altijd up-to-date van het leven van onze vrienden en familie. Dat was 100 jaar geleden wel anders, laat staat in de tijd van Jezus! Hoe zou het zijn geweest om snaps te ontvangen van Maria of een spraakberichtje van Jozef? Jesus.net zocht het uit en laat jou chatten met de ouders van Jezus!

Jozef en Maria hebben ook eindelijk Facebook! Gelukkig geen gezamenlijk account zoals je ouders, maar elk met hun eigen verhaal. In de weken voor kerst nemen ze je als vriend mee op reis. Chat je met Maria? Dan spreekt ze je aan als vriendin Sapphira. Heb je Jozef aan de lijn? Dan zal hij je behandelen als zijn vriend Moshe. Hierdoor maak je het kerstverhaal vanaf de eerste rang mee!

Waar chat je over?

Het jonge, verloofde stel vertelt je over hun cultuur, dagelijkse bezigheden en de reis naar Bethlehem. Een reis die niet altijd makkelijk geweest moet zijn, maar gelukkig houden Jozef en Maria de stemming erin. Grapjes worden afgewisseld met diepe wijsheden en Bijbelse achtergrond. Maria vertelt je over haar ontmoeting met de engel en Jozef over zijn zorgen voor een veilig onderkomen… Hoe tof is het om de geboorte van Jezus vanuit dit perspectief te kunnen meemaken?

Benieuwd geworden naar de chatberichtjes? Klets dan hier met Jozef en vraag hier naar Maria鈥檚 verhalen.

Geschreven door

Marlieke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕