Ga naar submenu Ga naar zoekveld

UIT JE PLAAT: worshipavond van de Teenzoneband van Opwekking

7 maart 2019 · Leestijd 2 min

Pinksteren duurt nog even, maar toch kun je je nu al in Opwekking-sferen begeven. Op vrijdag 8 maart zet de Teenzoneband heel Zwijndrecht op z’n kop, als voorproefje op het pinksterweekend!

Nog 92 nachtjes slapen en dan begint Opwekking. In de tienertent kun je dan weer he-le-maal los met de Teenzoneband! De band bestaat uit 15 jongens en meiden die VOL voor God gaan en met jou een feestje vieren. En dat feestje vieren ze nu niet alleen tijdens Opwekking, maar ook al komend weekend! Op vrijdagavond 8 maart speelt de band namelijk in The Block; de jongerenzaal van de kerk Nehemia uit Zwijndrecht. Dat het vet gaat worden, blijkt alleen al uit de naam van het event: de Teenzone Worship Experience. Een avond vol aanbidding, feest, dansbare muziek en God. De leider en bassist van de band – Iwan Sahertian – zal een kort woord delen.

Samen Jezus verhogen

De leden van de Teenzoneband komen uit alle hoeken en gaten: van Friesland tot Zuid-Holland. Als zij naar Zwijndrecht komen, kan jij het ook. Ook cultureel gezien is de band erg divers. “Ondanks de verschillen is er een sterke eenheid en één verlangen: de naam van Jezus verhogen en tieners daarin meenemen,” zeggen ze zelf. Vrijdag 8 maart zingen ze worshipklassiekers als This is living, Happy Day, Zegekroon, Overwinnaar en Forever. Perfecte songs om helemaal op los te gaan! En mocht je vergeten zijn hoe de Teenzoneband jouw voetjes van de Opwekking-vloer krijgt, kijk dan deze video:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

DUS: Teenzone Worship Experience op 8 maart in Zwijndrecht. De deuren gaan om 19.00 uur open en de avond start om 20.00 uur. Tickets kosten 7,50. Je scoort ze hierrrr of aan de deur. Onder de tickets die online verkocht zijn, wordt een ‘meet & greet + backstagetour’ verloot. Winnaars mogen tijdens Opwekking 2019 een kijkje nemen achter de schermen van Teenzone. Vet!

Trouwens: wist je dat je na jouw dans-, spring- en zingsessies met de Teenzoneband niet meer op een dun, crappy luchtbedje hoeft te ploffen? Vind hier een veeeeel betere slaapplek!

Geschreven door

Marlieke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡