Ga naar submenu Ga naar zoekveld

TRIP DOWN MEMORY LANE馃敟: LZ7, Lindz en Saint-Louis op de EO-Jongerendag.

7 april 2023 Leestijd 2 min

Elk jaar komen duizenden jongeren samen op de EO-Jongerendag om te luisteren naar inspirerende sprekers, te zingen en te feesten op christelijke muziek. Een van de meest populaire acts op de EO-Jongerendag is LZ7, de Britse hiphop-groep die bekend staat om hun energieke optredens en positieve boodschap. De frontman Lindz West en DJ Saint-Louis zijn de bekendste gezichten op de Jongerendag. Trip down memory lane: dit zijn LZ7, Lindz West en Saint-Louis sinds 2012.

Optredens

In de afgelopen jaren hebben LZ7, Lindz en Louis meerdere keren op de EO-Jongerendag opgetreden. Hun optredens waren altijd een hoogtepunt van het evenement en zorgden voor veel enthousiasme en energie in de zaal. LZ7 bracht hits als "This Little Light" en "Give My All", terwijl Lindz en Louis hun publiek meenamen in 茅茅n groot feest van hoopvolle muziek.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Bekendmaking

Maar het meest opvallende nieuws voor de aankomende EO-Jongerendag was de bekendmaking van Lindz en Saint-Louis als deel van de line-up. We onthulden dit nieuws via onze eigen digitale wereld in de MetaVerse. Dit betekende dat jongeren, virtueel (met hun eigen avatar) konden deelnemen aan de bekendmaking.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Are you ready?

Dus, ben jij klaar voor de EO-Jongerendag 2023 en ready om te genieten van de geweldige optredens van LZ7 met natuurlijk Lindz en Saint-Louis? Koop dan nu je kaartjes en get ready voor een onvergetelijk FEEST!

Haal hier je tickets voor de EO-Jongerendag 2024

Haal hier je tickets voor de EO-Jongerendag 2024

In een wereld waarin vooral slecht nieuws de aandacht krijgt, ontdek je op de EO-Jongerendag (opnieuw) wat het goede nieuws van Jezus is en hoe dat je leven op z鈥檔 kop kan zetten!

Haal hier je tickets!

Geschreven door

Gerben

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕