Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Help mee om de LANGSTE Tikkie-slinger OOIT te maken!

En steun de EO-Jongerendag!

één dag geleden · Leestijd 2 min

De afgelopen tijd kon je er al niet omheen, BEAM gaat vol voor de EO-Jongerendag in 2025! Maar zonder jouw hulp gaan we het niet redden. Help ons door mee te doen aan de grootste TIKKIE-slinger van Nederland.

Ken je het spelletje slinger tikkertje? Dat gaan wij doen, maar dan online met betaalverzoekjes! Op de BEAM-redactie hangt vanaf deze week een slinger met vlaggetjes. Het is heel simpel: stuur dit betaalverzoekje naar iemand in je contactenlijst en verdien een plekje op onze fantastische tikkie-slinger. Hoe meer betaalverzoekjes jij stuurt, hoe langer de slinger op onze redactie wordt, en hoe vaker jouw naam verschijnt op een vlaggetje. Hangt onze slinger straks door het hele EO-gebouw of zelfs daarbuiten?

Haal hier je Tikkie

De spelregels

  • Verstuur dit betaalverzoekje aan iemand in je contactenlijst met deze tekst: DE EO-JONGERENDAG MOET DOORGAAN! En daarbij hebben we jouw hulp hard nodig. Als je deze Tikkie betaalt en doorstuurt, helpen we samen om het evenement mogelijk te maken.
  • Stuur een DM met een screenshot van je bericht naar ons Instagram-account.
  • Zie je eigen naam verschijnen op een vlaggetje op onze slinger op de redactie.
  • Voor elk contact waaraan jij het betaalverzoekje stuurt krijg je één vlaggetje waar je naam op staat (dus hoe meer contacten, hoe meer shine op onze slinger)

Maak de EO-Jongerendag 2025 mogelijk

Maak de EO-Jongerendag 2025 mogelijk

De EO-Jongerendag heeft impact op de levens van heel veel jongeren in Nederland. Dat merken, voelen en zien we ieder jaar weer. De EO kan dit evenement niet meer organiseren zonder extra hulp. Zonder jouw steun is er een grote kans dat deze dag verdwijnt. Dat mag niet gebeuren. We hebben jou nodig! Doe jij mee?

HELP MEE!


Geschreven door

Gerben

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡