Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Tieners gered uit de oceaan door boot genaamd 'Amen': “Teken van God!”

18 november 2019 · Leestijd 2 min

Een dagje vrij, naar het strand en een stukje zwemmen. Heerlijk toch? Dit dachten de Amerikaanse tieners Tyler Smith en Heather Brown ook. Totdat ze erachter kwamen dat ze niet meer terug konden zwemmen en vast zaten op de oceaan.

Het begon allemaal mooi en vredig, maar al snel veranderde het avontuur van de twee zeventienjarigen in een nachtmerrie. Ze hadden te ver gezwommen, de zee was woester geworden en zo waren ze meer dan drie kilometer verwijderd van de kust. Na twee uur zwemmen waren ze compleet uitgeput en hadden geen kracht om nog verder te gaan. Vermoeid en watertrappelend besloten de tieners tot God te bidden. “Als u echt een plan met ons en ons leven heeft, help ons dan alstublieft!” En dat deed God.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Kapitein Eric Wagner en de rest van zijn team van de kustwacht hadden eerder die dag getwijfeld om de zee op te gaan, omdat het water hoog stond en de zee vrij woest was. Uiteindelijk besloten ze toch te gaan en hoorden ze ineens het wanhopige schreeuwen van de tieners. Met de reddingsboot ‘Amen’ redden ze de twee tieners, die ontzettend dankbaar waren. “Wij riepen uit naar God en Hij zond iemand om ons te redden in een boot die ‘Amen’ heet – no way dat dat niet van God kwam!”

Lees hier het hele artikel op Fox News!

Geschreven door

Inge

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡