Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Terugblik op de Nationale BEAM Truiendag 2020!

20 november 2020 · Leestijd 3 min

Dat was ‘m weer: de Nationale BEAM Truiendag! De dag waarop we samen in onze BEAM-trui een lichtje schijnen op de plek waar we zijn. We doen dit natuurlijk omdat we willen laten zien dat we in God geloven! Omdat we een leven met Hem super te gek vinden en dat maar al te graag laten zien aan de mensen om ons heen. Om te zorgen dat jij niks hebt gemist van deze dag, zetten we alles voor je op een rijtje:

Hallo wereld, wij zijn BEAM

Jullie hebben massaal filmpjes ingestuurd waarin jullie in BEAM-trui een speech aan de wereld voordragen. Door alle ingestuurde filmpjes samen te voegen hebben jullie een geweldig verhaal gedeeld over geloof, hoop en een mooiere wereld! Bekijk hem hier:

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

BEAM Truiendag-speurtocht

Ook is je kennis van BEAM op de proef gesteld door de BEAM Truiendag-speurtocht. Door onze social mediakanalen heen kon je cijfers vinden die samen coördinaten van een locatie vormen. Jullie hebben gestreden; niet alleen om tot het goede antwoord te komen, maar ook om kans te maken op een gloednieuwe BEAM-trui. Wat heb je het goed gedaan!

Er waren twee goede antwoorden: 52.367778, 4.890972 de coördinaten van Heiligeweg 20h, in Amsterdam of 52.367778, 4.894972 die leiden naar de Nieuwe Doelenstraat 2 in Amsterdam. In onze stories op Instagram werd bekendgemaakt dat Elize de winnaar van de BEAM-trui is, gefeliciteerd!

BEAM-trui your light

Door de dag heen hebben we ZOVEEL leuke, gekke, mooie, ontroerende, gezellige foto’s en video’s van jullie in BEAM-trui ontvangen! 175 jongeren hebben goeds gedaan op deze prachtige dag. Het vuil op de straten is door jullie opgeruimd en jullie hebben je volgers bemoedigd met Bijbelteksten en lieve woorden. Het is te gek om te zien hoe jij op je eigen manier je lichtje hebt laten schijnen!

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wij hopen dat jij net zo hebt genoten van deze dag als wij. Bedankt dat jij deze dag onvergetelijk hebt gemaakt. Jij bent te gek!

Ben jij nog geen BEAM-lid? Meld je dan hier aan! Als je lid bent kun je voor een tientje zo'n prachtige BEAM-trui in huis halen. Die heb je dan zeker op tijd binnen voor de Nationale BEAM Truiendag 2021!

Geschreven door

Thamara

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡