Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Tauren Wells: “Ik hoop dat mijn nieuwe nummer je wereld mag veranderen”

8 januari 2021 · Leestijd 2 min

Eind december bracht Tauren Wells het nummer ‘All God’s children’ uit. Door deze muziek staat Tauren in samenwerking met stichting ‘Tim Tebow’, op tegen mensenhandel. Tauren: “Dit nummer is ervoor bedoeld om mensenhandel te stoppen!”

Tim Tebow heeft een stichting die opstaat tegen mensenhandel. In de trailer van ‘All God’s children’ legt Tim uit: “Als een klein meisje elke keer weer wordt verhandeld en ineens ontdekt dat ze waardevol is door hoe God naar haar kijkt, verandert dat een leven.” Tauren: “Toen ik geconfronteerd werd met dit onderwerp, raakte mij dat zo erg. Daarom besloot ik te geven wat ik kan en dit nummer te schrijven.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

“Ik denk dat heel veel mensen – net als ik – wel eens hebben gehoord van mensenhandel, maar er nog nooit mee geconfronteerd zijn,” vertelt Tauren Wells in de trailer die gemaakt is voor zijn laatste nummer ‘All God’s children’. “Dit nummer is ervoor bedoeld om mensenhandel te stoppen! We hopen dat je het tof vindt, dat het je inspireert en dat het je wereld mag veranderen.”

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Haar depressie, opname in een GGZ instelling en haar tour vormen een rode draad door het leven van Jocelynn. Ze hoopt mensen te bemoedigen zoals muziek haar heeft bemoedigd.

Geschreven door

Thamara

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡