Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Sneak peek nieuwe album Hillsong Young & Free

8 juni 2018 · Leestijd 2 min

Elke vrijdag verschijnt er HEEL VEEL nieuwe muziek op Spotify. BEAM zoekt voor jou de beste nieuwe (christelijke) muziek uit en zet dit in verschillende afspeellijsten. Deze week kijken we vooruit naar het nieuwe album III van Hillsong Young & Free.

Afgelopen zomer publiceerde Hillsong Young & Free de eerste single van hun nieuwe album. De single heet 'Ever since ‘Love Won’t Let Me Down’ en je kunt HIER de bijbehorende videoclip bekijken. Dit nummer gooiden ze de wereld in voordat ze überhaupt wisten wanneer hun nieuwe album zou komen en hoe deze zou heten. (Dat is nog eens enthousiasme). Intussen zijn deze dingen wel duidelijk. De release is aan het eind van deze maand, 29 juni om precies te zijn en de titel van hun derde album is III (niet bijzonder origineel).

Hillsong Young & Free heeft het talent echte 'earworms' (liedjes die je niet meer uit je hoofd krijgt) te fabriceren. Megahits 'Alive' en 'This is Living' zijn simpele synthesizer-nummers waar je automatisch op mee springt en mee zingt zonder het goed en wel door te hebben. Met de al gepubliceerde nummers P E A C E en Let Go van album III lijken ze te willen laten zien dat ze veelzijdiger zijn dan alleen maar lekker springen op synthesizer-muziek. Dit maakt dat we ontzettend benieuwd zijn naar de 13(!) nog niet gepubliceerde nummers op dit album. Houd het in de gaten!

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Elke week de nieuwste christelijke muziek luisteren? Volg de afspeellijsten van EOBEAM op Spotify!

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡