Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Rich Wilkerson Jr. trouwde Kim Kardashian en Kanye West

21 mei 2018 Leestijd 3 min

Joram had een afspraak met Rich Wilkerson Jr. op Opwekking 2018. Hij is spreker, heeft een eigen kerk in Miami en hij is bevriend met Justin Bieber, heeft Kanye West en Kim Kardashian getrouwd. Kortom: hij hangt met de sterren! En nu dus ook met Joram. Over het huwelijk tussen Kany West & Kim Kardashian. En hoe je ontdekt wat Gods weg is met jouw leven.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Hoe was de bruiloft van Kanye West en Kim Kardashian?

"Ja, het zijn gewoon mijn vrienden. De bruiloft was heel speciaal, echt een mooie kans om ten eerste deel te zijn van iemands moment. Maar het coolste gedeelte was wel dat ik de mogelijkheid van hen kreeg om over Jezus te praten en het evangelie te verspreiden op die plek. Dat is echt iets krachtigs om te mogen doen."

Veel jonge mensen vinden het moeilijk om te ontdekken wat God van hen vraagt. Jij hebt 8 jaar in de kerk van je vader geholpen. Toen ben je je eigen kerk begonnen. Wanneer ontdekte je dat dit is wat je moet doen?

"Als je God volgt, krijg je nooit gelijk het volledige verhaal. Je krijgt beetje bij beetje, een snipper hier, een hoofdstuk daar. Dat is het mooie aan God vertrouwen, je moet het avontuur met Hem aan durven gaan. Geloven is een reis. Veel mensen doen net alsof het een sprint is, maar het is een marathon. Je moet je risico's blijven nemen. En als jij risico's durft te nemen, laat God je zien waar je heen moet.

Het gras is altijd groener aan de overkant, denken mensen. Ik heb geleerd dat het helemaal niet groener is aan de overkant, maar groener waar jij water geeft. Dus welke plek God je ook geeft, leer hoe je daar het gras water kan geven en het waarderen. Leer om gepassioneerd te zijn, je er helemaal voor in te zetten. Dat is wat het gras laat groeien."

Op een evenement zoals Opwekking, raak je weer helemaal enthousiast over God en dan moet je weer terug naar school of werk en dan valt het tegen om dat gevoel vast te houden. Wat is je tip om dat vuur te houden?

"Ga iets doen! Ga terug naar school en nodig iemand uit naar je kerk, ga terug naar school en vraag aan iemand om voor diegene te bidden. Ga terug naar school en start een bidgroepje. Je moet gewoon iets doen. Die kleine actie is belangrijker dan dit allemaal. Opwekking is een soort aanjager om mensen aan het denken te zetten, te laten dromen. Maar als je er niets mee doet, slaat het nergens op. Dan is het samenkomen voor het samenkomen, maar wij komen samen om onszelf te vullen en dan uit te delen."

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕