Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Influencer Rhodé Kok (19) vertelt in een podcast over haar geloof: ‘Ik heb nu meer mensen om me heen die ook geloven’

3 april 2024 · Leestijd 3 min

In een podcast heeft Rhodé Kok het samen met een vriend over het geloof. Hoe gaat ze ermee om nu ze er actief mee bezig is? Hoe zit het met relaties en flirt ze nog wel met jongens in de club? 🤔

Rijk Hofman en Rhodé Kok kletsen over van alles en nog wat. Als ze klaar zijn met het babbelen over hun ochtendroutine beginnen ze over dat ze laatst samen naar de kerk zijn geweest:

Rijk: “Een paar weken terug heb jij mij voor de allereerste keer meegenomen naar de kerk. Ik zat toen écht in een mega slechte periode. Heb jij toen meegekregen dat ik de eerste 20 minuten heb gehuild? Ik zat daar gewoon te twijfelen van: moet ik niet gewoon in God gaan geloven?

Rhodé: “Ik denk dat je dat moet doen ja! Maar tuurlijk, denk jij dat ik dat niet meekreeg?”

Hoe zit het met de liefde?🤔

Als ze het later in de aflevering hebben over relaties en waar ze op vallen, vertelt Rhodé dat ze - sinds dat ze bezig is met het geloof - anders omgaat met jongens. Ook heeft ze meer christelijke mensen om zich heen gekregen: 

Rhodé:

“Toen ik naar Amsterdam verhuisde, ging ik zelf niet meer naar de kerk. Ik had ook geen christelijke vrienden hier, waardoor ik er automatisch niet veel mee bezig was. Nu een jaar later ga ik wél naar de kerk en heb ik veel meer mensen om mij heen die ook geloven. Vorig jaar noemde ik mezelf een christen omdat ik voornamelijk zo ben opgevoed. Maar ik kan nu zeggen: dat ik zélf echt geloof.”

“Ik weet nog dat ik de video had gepost waarin ik vertelde over mijn geloof. Er zijn toen echt superveel jongens met een Bijbelvers in mijn DM’s geslide. Ik ben daar niet op ingegaan.”

De weergave van deze TikTok vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

“Nu ik actief bezig ben met het geloof flirt en zoen ik niet meer met jongens in de club. Vroeger kon ik dat nog wel doen en moest ik er ook om lachen, maar nu past het gewoon niet meer bij mij."

Rijk: “Moet je in een relatie met iemand gaan die christelijk is?"

Rhodé: “Ik moét niks. Maar ik wil het wel graag. Als ik iemand ontmoet en ik ontdek dat de jongen niet christelijk is, dan kan ik hem binnen twee minuten uit mijn hoofd zetten. Maar ik wil ook niet dat wanneer ik een jongen tegenkom, hij christelijk voor mij wordt. Het moet wel oprecht zijn.”

Deze 5 celebrities delen hun geloof in Jezus op Instagram!

Lees ook over:

Deze 5 celebrities delen hun geloof in Jezus op Instagram!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡