Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Record: Lauren Daigle staat 100 weken op nummer 1 met 'You Say'

7 september 2020 · Leestijd 2 min

Al honderd weken staat het liedje ‘You Say’ van zangeres Lauren Daigle op nummer 1 in de Billboard top 100 christelijke muziek. Een record, want nog nooit eerder is het een artiest gelukt om 100 weken achter elkaar op nummer 1 te staan.

“Toen ik nog een klein meisje was, droomde ik van momenten als deze. Ik voel me zo vereerd,” schrijft Lauren op Instagram over deze prestatie. “Ik kan niet in woorden uitdrukken wat een geschenk het is om onderdeel te zijn van een lied dat zoveel doet met mensen.”

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Je hebt het misschien wel gehoord in de supermarkt of als je in de auto naar je opa en oma gaat: ‘You say I am loved, when I can’t feel a thing.” In een korte tijd is het een enorm populair lied geworden en draaien zelfs radiostations als Qmusic en SkyRadio de hit. Het nummer werd zelfs zo populair dat ze erover heeft mogen vertellen bij bijvoorbeeld Ellen Degeneres. Dat is bijzonder, want het is een christelijk liedje en die krijgen niet vaak aandacht van niet-christelijke media. En dan heeft ze dus ook nog een record te pakken, dat heeft nog nooit iemand behaald.

Bekijk hieronder de videoclip die Lauren heeft gemaakt bij het nummer 'You Say':

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wil je meer weten over Lauren Daigle? Afgelopen maand heeft ze gevast van Social Media. Lees haar ervaring hier!

Geschreven door

Engeline

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡